Winkelwagen

Bedenktijd

Bedenktijd bij Coolshine

We zijn het niet helemaal eens met de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Dus bij Coolshine krijg je gewoon 30 dagen bedenktijd! Wel zo handig als het een cadeautje is of later wilt gebruiken en je erachter komt dat het toch niet is wat je wilt. Retourneren doen we niet moeilijk over maar bekijk wel even de uitzonderingen zoals verzegelde- en/of maatwerkproducten. Is dit niet van toepassing en ben je niet tevreden kan je het pakket gewoon retourneren. We zouden wel altijd graag de reden willen weten zodat we jou en andere bezoekers/klanten (steeds) beter kunnen helpen, dit is niet verplicht maar word zeer gewaardeerd. Daarnaast nemen wij ook de retourkosten op ons indien je binnen 48 uur na ontvangst de bestelling aanmeld voor retour.

Bedenktijd

Je recht is dat je de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden kan annuleren. Dit betekend dat je 14 dagen de tijd hebt om aan te geven dat je het product wilt retourneren, of beter gezegd je retour aan te melden. Bij Coolshine heb je dus 30 dagen de tijd om je retour aan te melden. Na het aanmelden heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling of een product van de bestelling retour te sturen. Zodra wij het product in goede staat retour hebben ontvangen krijg je het volledige orderbedrag (totaal bedrag van de bestelling of het bedrag van het product) inclusief verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor retour van jouw thuis naar Coolshine zijn voor eigen rekening. De kosten van retour bedragen circa 7,25 per pakket, bekijk voor het exacte tarief de website van je vervoerder (pakketdienst zoals PostNL).

Maak je gebruik van je bedenktijd ook wel herroepingsrecht genoemd, zal je het product of de complete bestelling met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar Coolshine moeten sturen. Wil jij je product retourneren omdat deze niet naar wens is of om welke reden dan ook kan je dit doen door te mailen naar retour@coolshine.nl. Wil je snel reactie vermeldt dan zoveel mogelijk informatie en het bestelnummer. Hebben wij je retour verwerkt dan storten wij direct het bedrag van de geretourneerde bestelling/product(en), via jouw betaalmethode, terug.

Tip: Heb je een account dan kan je het product ook eenvoudig aanmelden onder bestellingen. Selecteer de bestelling en kies wat je wilt retourneren.

Klarna achteraf betalingen: Coolshine stort direct het bedrag terug naar Klarna, het kan zijn dat Klarna dit bedrag verrekend met een ander openstaand bedrag. Dus heb je het bedrag nog niet ontvangen kijk eerst op je Klarna dashboard of neem even contact op met Klarna.

Je retour kan je ook aanmelden op onze retourpagina: https://coolshine.shipping-portal.com/rp/

Verzegelde producten

Is het pakket verzegeld dan kan je het alleen terugsturen indien de verzegeling niet is verbroken. Heb je de verzegeling verbroken en valt deze onder de onderstaande categorieën, dan is de bestelling definitief en kan je dit niet meer retourneren.

  • hygiënische producten
  • producten met een gezondheidsrisico
  • audio- en video-opnamen
  • computerprogrammatuur

Maatwerkproducten

Als je producten bij Coolshine koopt en deze op maat zijn gemaakt volgens de door jouw ingevoerde specificatie. Dan is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit betekend dat je deze producten niet kan retourneren. Let daarom altijd goed op of de ingevoerde specificatie correct is.

Gratis verzending

Op alle bestellingen vanaf €75,-

Eenvoudig retourneren

30 dagen niet goed geld terug

Webwinkelkeur

Waar we achter staan

wwk_logo_sm-32x32 Created with Sketch.
Veilig afrekenen

via Ideal of achteraf