Het verhaal over Coolshine

Kwaliteit en design. Coolshine legt de focus op duurzaamheid, persoonlijk contact en een service om je blij te maken. Alhoewel het bij ons draait om jou, snappen we ook dat je meer wilt weten over Coolshine bekijk hieronder ons verhaal.

Coolshine
Opzoek naar alternatieven

Onze reis begon 2018

Coolshine is in 2018 opgericht en begonnen als een klein bedrijf met passie voor koken en een sfeervol interieur.

Daarnaast houden wij net zoveel van onze planeet zoals jij. Hoe kunnen we hier gezamenlijk een steentje aan bijdragen en toch ook blijven doen waarvan we genieten.

Overons Start
Overons Samenwerking
Onderweg - 2018

Opzoek naar samenwerking

Hoe kan je als kleine onderneming alles direct bieden? Dit bracht ons bij partners die het product leveren en verzenden direct naar de consument. Helaas kwamen we er supersnel achter dat dit toch iets is wat we niet wilden. Dus zijn we gelijk gestopt, zelf de controle en service in handen hebben is iets wat meerwaarde bied en ons en jou zekerheid geeft.

Kwaliteit, duurzaamheid en design - 2018

De selectie

Oké nu toch alles zelf inkopen en opslaan een dure grap maar voor een goed doel.

Welke producten met onze kernwaarden kunnen we bieden. De zoektocht is nu toch echt gestart. Diverse merken onderzocht welke ook hun steentje bijdragen aan het milieu, de kwaliteit en belangrijk ook het design.

Zo zijn we Tenderflame en vtwonen tegengekomen.

Overons Selectie
Overons Bedrijfspand
Waar laten we toch alle spullen - 2019

Ons eerste bedrijfspand

Van een klein kantoor en garage aan huis naar onze eerste bedrijfspand in Doetinchem. Ja leuk alles zelf maar waar laat je toch alle spullen.

Groei, groei, groei - 2020

Hobbels en snelheid

De groei zit er stevig in. De site van de eerste partij krijgt het zwaar te voorduren, wat nu. Snel schakelen en door. Veel geïnvesteerd en uiteindelijke site is nu live.

Overons Hobbels en snelheid
Overons Webwinkelkeur
Goed naar beter - 2019

WebwinkelKeur

Alles op rolletjes en nu ook het WebwinkelKeur merk ontvangen, hiermee voldoet Coolshine aan de belangrijkste Europese en Nederlandse regels voor koop op afstand.

Alles onder controle - 2022

Uitbreiding

Tijd voor uitbreiding van het assortiment. De prachtige circulaire en duurzame producten van BergHOFF voegen we toe aan ons assortiment.

Overons Uitbreiding BergHOFF
Snel in huis

Voor 14:00 uur besteld, vandaag verzonden!

30 dagen retourneren

Eenvoudig ruilen en retourneren via onze retourportal.

Zekerheid

Online winkelen met zekerheid

Gratis verzending

Alle bestellingen vanaf € 75,- worden gratis verzonden