Filter

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Dé schoonste vlam van Nederland! Geïnspireerd op het prachtige landschap van Noorwegen. De kleuren verwerkt in de haarden van Tenderflame zijn gebaseerd op de watervallen, magische bergen en de ondergaande zon. Inmiddels heeft Tenderflame al een uitgebreide collectie bestaande uit branders van metaal, keramiek en het stoere concrete!

Het gebruik van vlammen en lichten als onderdeel van het interieur van onze huizen is in een snelle ontwikkeling. Net als de buitenruimte beschouwen we de woonkamer uiteindelijk als een plek waar we de buitenwereld kunnen afsluiten en stroom kunnen verzamelen. Het wordt weerspiegeld in het feit dat we een groen bewustzijn beginnen te creëren van hoe we met kaarsen en vlammen een aangename sfeer in onze kamers kunnen creëren, met het binnenklimaat en een groener dagelijks leven in gedachten.

Safe

Tenderflame is de veilige oplossing om een aangename sfeer te creëren. Tenderfuel is zo veilig dat u uw licht, lamp of open haard kunt bijvullen, zelfs als deze brandt.

Cosy

Tenderflame zorgt voor een aangename sfeer zowel binnen als buiten. Onze lampen zijn gemaakt om de tafel te versieren en onze haarden creëren sfeer zonder dat je aan leidingen hoeft te denken.

Green

Tenderflame is de milieuvriendelijke optie. Eén gewoon waxinelichtje produceert meer roet dan 50 van onze Lilly 8 cm. Als u denkt aan hygge en het milieu, is Tenderflame de juiste keuze.

5 redenen om Tenderflame te kiezen

  • Goed binnenklimaat
  • Mooie levende vlam
  • Veilige Tender Brandstof
  • Open haard zonder schoorsteen
  • Minimale klimaatvoetafdruk