Bedenktijd en retourneren

Bedenktijd

Bij Coolshine krijg je gewoon 30 dagen bedenktijd! Wel zo handig als het een cadeautje is of later wilt gebruiken en je erachter komt dat het toch niet is wat je wilt. Retourneren doen we niet moeilijk over bekijk wel even de uitzonderingen zoals verzegelde- en/of maatwerkproducten (alleen producten met eigen opdruk, verder niet van toepassing). Is dit niet van toepassing en ben je niet tevreden kan je het pakket gewoon retourneren. We zouden wel altijd graag de reden willen weten zodat we jou en andere bezoekers/klanten (steeds) beter kunnen helpen, dit is niet verplicht maar word zeer gewaardeerd. Daarnaast nemen wij ook de retourkosten op ons indien je binnen 24 uur na ontvangst de bestelling aanmeld voor retour.

Retour sturen

Maak je gebruik van je bedenktijd ook wel herroepingsrecht genoemd, zal je het product of de complete bestelling met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar Coolshine moeten sturen. Wil jij je product retourneren omdat deze niet naar wens is of om welke reden dan ook kan je dit doen door je retour aan te melden via ons retourportaal. Hebben wij je retour ontvangen dan verwerken we dit binnen 24 uur. Klopt je retour dan storten wij direct het bedrag van de geretourneerde bestelling/product(en), via jouw betaalmethode, terug. Voor de actuele verwerkingstijd van terugbetaling bekijk dit op de site van de gekozen betaalmethode. Zie hieronder een lijst van de meest gebruikte betaalmethoden.

iDeal: 24 uur
PayPal: 1-3 dagen
Klarna: 3-5 dagen

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren, bekijk onze veelgestelde vragen.

Snel navigeren

cropped-Favicon.png

Bedenktijd en retourneren

TIP: Je retour kan je ook aanmelden op onze retourpagina: https://coolshine.shipping-portal.com/rp/ vul hier je postcode en het bestelnummer (zie pakbon) in om je retour aan te maken. Print vervolgens het retouretiket en plak deze op de doos.

Uitzonderingen

Op dit moment geldt het bij Coolshine alleen voor bestellingen met eigen opdruk, voor de rest is dit niet van toepassing.

Verzegelde producten

Is het pakket verzegeld dan kan je het alleen terugsturen indien de verzegeling niet is verbroken. Heb je de verzegeling verbroken en valt deze onder de onderstaande categorieën, dan is de bestelling definitief en kan je dit niet meer retourneren.

  • hygiënische producten
  • producten met een gezondheidsrisico
  • audio- en video-opnamen
  • computerprogrammatuur
Snel in huis

Voor 14:00 uur besteld, vandaag verzonden!

30 dagen retourneren

Eenvoudig ruilen en retourneren via onze retourportal.

Zekerheid

Online winkelen met zekerheid

Gratis verzending

Alle bestellingen vanaf € 75,- worden gratis verzonden